«Νέκρωσαν» οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπ. Ναυτιλίας - Με τηλέφωνα η επικοινωνία των λιμεναρχείων
Εκτός λειτουργίας συνεχίζουν να βρίσκονται, για δεύτερη ημέρα, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας, με αποτέλεσμα όλες οι απαραίτητες επικοινωνίες να γίνονται μέσω τηλεφώνου.
Αυτό σημαίνει ότι το Λιμεναρχείο - για παράδειγμα- της Ρόδου, για να επικοινωνήσει με το υπουργείο Ναυτιλίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τηλεφωνικές γραμμές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star κάποιοι κάνουν λόγο για κυβερνοεπίθεση, ενώ το υπουργείο μιλά για τεχνικό πρόβλημα.
Θα πρέπει πάντως να διευκρινιστεί ότι ο θάλαμος επιχειρήσεων – το πιο κομβικο σημείο – είναι και η μοναδική υπηρεσία του υπουργείου που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.
Κατά το ρεπορτάζ, η αναβάθμιση του συστήματος του υπουργείου Ναυτιλίας έχει να γίνει 11 χρόνια, δηλαδή από το 2014. Σημειώνεται ότι η αναβάθμιση ωστόσο, ξεκίνησε μόλις πριν από λίγο διάστημα.
Άνοιξε η πλατφόρμα για τα voucher των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών
14:00
Διπλός σεισμός στη Βενεζουέλα: Πάνω από 5.000 νεκροί - Το ΔΝΤ αποδεσμεύει 346 εκατ. για ανοικοδόμηση
13:50
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με τον 23χρονο μοτοσικλετιστή
13:39
Δούρου μετά την εκλογή στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε κοινή ιδεολογία με την ΕΛ.Α.Σ
13:29