ΕΛΛΑΔΑ

Θαμμένος κάτω από ένα δέντρο ο Μικρός Μπεν;

Eurokinissi

Σε ένα δέντρο έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των βρετανικών αρχών για την ανεύρεση του πτώματος του μικρού Μπεν.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο μετά την εξαφάνιση του πριν από 25 χρόνια και απεικονίζει το εν λόγω δέντρο, αποτελεί τον οδηγό των ερευνών.

Οι αρχές υποψιάζονται πως το δέντρο φυτεύτηκε για να «κουκουλωθεί» ο θάνατος του παιδιού και ότι το πτώμα του βρίσκεται από κάτω.

ΠΗΓΗ: Reuters

ΠΗΓΗ: Reuters

Οι ερευνητές έχουν ήδη εντοπίσει κομμάτια ανοιχτόχρωμου υφάσματος, το μεγαλύτερο διαστάσεων 15Χ15. Το ύφασμα βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια για αναλύσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε το παιδί φορούσε λευκό μπλουζάκι.

Όσον αφορά τα οστά που είχαν βρεθεί ο Έλληνας ερευνητής της ομάδας, Θανάσης Φούρλης, επιβεβαίωσε ότι «ανήκουν σε πεθαμένα ζώα, όπως και ήταν αναμενόμενο.

Άποψη από το εσωτερικό του σπιτιού στο οποίο διέμεναν οι παππούδες του μικρού Μπεν στην Κω (ΠΗΓΗ: Reuters)

Εξάλλου, όπως δήλωσε στο CNN Greece η δημοσιογράφος από το Νήμα της Κω, Κατερίνα Φιλοπούλου, «Οι Βρετανοί αξιωματούχοι συνέστησαν υπομονή, αφού η πρόοδος των εργασιών είναι πάρα πολύ αργή», ωστόσο εμφανίζονται περισσότερο αισιόδοξοι από τις προηγούμενες φορές που διενήργησαν αντίστοιχες έρευνες.

Επιπλέον, κρατάνε «ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του μάρτυρα και τα στοιχεία του που οδήγησαν σε αυτόν τον νέο κύκλο των ερευνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης