Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για παράνομες κατασκευές στο πάρκο του Σχινιά
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με σοβαρότατες παραβάσεις της νομοθεσίας για το περιβάλλον και τις δασικές εκτάσεις στον Σχινιά. Με εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδη Κορέα ξεκινά κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέτασης με αφορμή διαδικτυακά δημοσιεύματα σχετικά με την εμφάνιση «αυθαίρετων πολυτελών bungalows εντός του εθνικού πάρκου του Σχινιά».
Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί η τυχόν τέλεση κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων της ανεπίτρεπτης μεταβολής χρήσης δασικής έκτασης μέσω ανέγερσης κτισμάτων και της παράνομης ηλεκτροδότησης κτίσματος σε δασική έκταση.
Η παραγγελία για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση της Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της ΕΛΑΣ .
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00