Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την διακοπή κυκλοφορίας συρμών στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η Hellenic Train ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο (14/06) η αμαξοστοιχία 1634 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες, με 52 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας, λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε, εξαιτίας πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή και πλησίον της γραμμής.
Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον Σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας, με το προσωπικό της Hellenic Train να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, προσφέροντας νερά και παρέχοντάς τους κάθε συνδρομή, περιορίζοντας όσο το δυνατόν την ταλαιπωρία τους.
Στις 16:34 και κατόπιν σχετικής άδειας από την Πυροσβεστική, αναχώρησε λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο παρέλαβε τους επιβάτες από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:18 και τους μετέφερε στον τελικό τους προορισμό.
Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή.
Επίσης, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1635 (Σέρρες-Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο, χωρίς ενδιάμεσες σταθμέυσεις σε: Σκοτούσα, Στρυμώνα, Δοϊράνη, Χέρσο, Μεταλλικό, Πεδινό, Γαλλικό και Νέα Φιλαδέλφεια.
Οκτώ νεκροί στην Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές
23:58
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε. Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην Πιερία
23:50
Οι επιπτώσεις της αναβλητικότητας στις ζωές των ανθρώπων- Τρεις τρόποι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα
23:40
Επιδόματα, εφάπαξ, άδεια μητρότητας: Ποιες πληρωμές ξεκινούν αύριο από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
23:30