Διάρρηξη σε μεζονέτα στη Θεσσαλονίκη: 180.000 ευρώ, χρυσές λίρες, κοσμήματα η λεία των δραστών
Διάρρηξη με τεράστια λεία, για τους δράστες, σημειώθηκε σε μεζονέτα επιχειρηματία στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.
Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι της 34χρονης επιχειρηματία το ποσό των 180.000 ευρώ, χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα.
Σύμφωνα με το ERTnews, οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο οποίο και έφτασαν κάνοντας αναρρίχηση.
Στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφού παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο, πήραν 180.000 ευρώ, 18 χρυσές λίρες Αγγλίας, επτά ρολόγια, και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στις Αρχές.
Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι και όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών.
Στη μεζονέτα υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59