Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Κίνηση στην Αθήνα
Dimitris Kapantais / SOOCΜε σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (16/06) με τον Κηφισό από νωρίς να έχει μποτιλιάρισμα και τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα αλλά και για Αεροδρόμιο.
Αναλυτικότερα πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) αλλά και στην είσοδο της, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το Μοσχάτο έως την Αχαρνών και στην είσοδο αυτής από την Καλυφτάκη έως Αθηνών.
Πολύ χαμηλές είναι οι ταχύτητες και στα δύο ρεύματα (ανόδου και καθόδου) της Λ. Κηφισού από το ύψος του Περιστερίου.

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών καταγράφονται και στους δρόμους του κέντρου όπως σε Κηφισίας (ρεύμα ανόδου) καθώς και σε:
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Λ. Συγγρού (κάθοδος)
Ακαδημίας
Πανεπιστημίου
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας
Χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνονται επίσης στο Λιμάνι Πειραιά την Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) καθώς και στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα)
Αττική Οδός
«Οργή και θλίψη»: Συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα για την άγρια δολοφονία της 25χρονης από τον 27χρονο
22:51
Συμμετοχή Μητσοτάκη στη συζήτηση της General Catalyst με επενδυτές στον τομέα της τεχνολογίας
22:40
ΟΗΕ: Από τις απειλές Τραμπ για κόλαση στην «πολύ καλή συνάντηση» - Οι τρεις όροι της Τεχεράνης
22:30
Ρεκόρ 100.000 ανθρώπων άνω των 100 ετών στην Ιαπωνία - Ορόσημο μακροζωίας με... αστερίσκους
22:19