Κρατούμενος απέδρασε από τις φυλακές Χανίων - Ήταν έγκλειστος για ληστείες
Σωφρονιστικό ίδρυμα (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ Τατιάνα ΜπόλαρηΚρατούμενος για ληστείες και βαριές σωματικές βλάβες, απέδρασε από τις φυλακές των Χανίων. Η απόδραση του έγινε αντιληπτή κατά την σημερινή πρωινή καταμέτρηση των κρατουμένων.
Πρόκειται για 25χρονο από το Πακιστάν ο οποίος ήταν έγκλειστος στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Αγυιάς πραγματοποιώντας παράλληλα μεροκάματα.
Σύμφωνα με το cretalive o 25χρονος κρατούμενος βρισκόταν σε καθεστώς ημιαυτόνομης διαβίωσης κι έκανε μεροκάματα στα ζώα που διατηρεί το σωφρονιστικό κατάστημα της Αγυιάς στα Χανιά.
Ο νεαρός Πακιστανός ήταν έγκλειστος για τις κατηγορίες της ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Στον χώρο με τα ζώα δεν ήταν μόνος. Εργαζόταν για το μεροκάματο με άλλους τρεις συγκρατούμενους του, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τις φυλακές.
Για τον εντοπισμό του έχει ξεκινήσει έρευνες η ΕΛ.ΑΣ.
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18