Αίτηση εξαίρεσης δικαστή υπέβαλαν συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη
Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΑίτηση εξαίρεσης της δικαστή, που μετέχει στη σύνθεση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου υπέβαλαν περίπου οκτώ μήνες από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και λίγο πριν την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού οι συνήγοροι του κατηγορουμένου.
Σύμφωνα με την υπεράσπιση, η συγκεκριμένη δικαστική λειτουργός έχει οικογενειακές σχέσεις με τον Θέμη Σοφό, πρώην συνήγορο του κατηγορουμένου, ο οποίος φέρεται να έχει άμεση γνώση της υπόθεσης, καθώς είχε συντάξει τα απολογητικά υπομνήματα του Φιλιππίδη.
Όπως υποστηρίχθηκε, ο πρώην συνήγορος γνωρίζει «τα μυστικά» της υπόθεσης, κάτι που, κατά την υπεράσπιση, εγείρει ζήτημα αντικειμενικότητας.
Η εφέτης τοποθετήθηκε επί του αιτήματος, απορρίπτοντας το σκεπτικό του. Τόνισε πως δεν υφίσταται λόγος εξαίρεσης, ούτε υπάρχει προσωπική εμπλοκή στην υπόθεση. «Ο κ. Σοφός είναι ένας δικηγόρος που ανέλαβε μέρος της υπεράσπισης, και οι σχέσεις μας δεν είναι τέτοιες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν στενές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δίκη Φιλιππίδη: «Κωμωδία» χαρακτήρισε τις καταγγελίες ο ηθοποιός Γ. Χριστοδούλου
Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε έως 60 ευρώ πριν το Πάσχα για το επίδομα καυσίμων
06:00
Πώς διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Παραδείγματα
05:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00