ΟΑΣΘ: Ξανά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία μετά από 12 ημέρες
Αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν σε έκτακτη γενική που πραγματοποιήθηκε απόψε οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και από τις 5 το πρωί ύστερα από δώδεκα μέρες πιάνουν τιμόνι, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους Δημήτρης Τσερμενίδης.
«Βρέθηκε ο τρόπος να μας βάλουν τη μισθοδοσία του μήνα Ιουλίου στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και –αν και μας οφείλουν ακόμα Αύγουστο και Σεπτέμβριο– εμείς σε ένδειξη καλής θέλησης βγάζουμε τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Τόνισε, ωστόσο, ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα» και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις εξελίξεις που αφορούν τον οργανισμό συνολικά και προειδοποίησε ότι «αν κριθεί σκόπιμο θα προχωρήσουμε και πάλι σε κινητοποιήσεις».
Μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης δεν προχωρούσε στην κίνηση που έκανε σήμερα, βάζοντας τα λεφτά σε «ασφαλή» λογαριασμό του ΟΑΣΘ και επανέλαβε ότι «πρέπει να σταματήσει τα ψέματα και επιτέλους να μας πει ευθέως αυτό που έχει στο μυαλό του για τη λειτουργία του οργανισμού».
Ανακουφισμένος από τη σημερινή εξέλιξη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, τονίζοντας:
Εύχομαι για αίσιο τέλος στα ζητήματα του οργανισμού συνολικά, στη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής στην Αθήνα, στη μία μετά το μεσημέρι, όπου θα γίνει και με τη συμμετοχή στελεχών απο τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων και Οικονομικών.
Πέθανε ο προπονητής μπάσκετ Θανάσης Σκουρτόπουλος
12:37
«SOS» από τα ΕΛΤΑ για μηνύματα εξαπάτησης - Το SMS που στέλνουν οι επιτήδειοι
12:33
Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: «Διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση»
12:30
Πώς αντέδρασε το Κρεμλίνο και το ΝΑΤΟ μετά την λήξη της συνθήκης New START
12:23