Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας τα αεροσκάφη με τους 150 Έλληνες από το Τελ Αβίβ
Ανανεώθηκε:
Μέχρι και αργά το βράδυ της Τρίτης (17/6) βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση του Υπουργείου Εξωτερικών με τη συνδρομή και του Υπουργείο Άμυνας που συνδράμει με μέσα και προσωπικό για την επιστροφή περίπου 150 Ελλήνων που είχαν εγκλωβιστεί στο Τελ Αβίβ μετά το ξέσπασμα του πολέμου με το Ιράν.
Οι Έλληνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για μεταφέρθηκαν αρχικά από το Τελ Αβίβ στην Αίγυπτο με τρία πούλμαν και στη συνέχεια επρόκειτο να μεταφερθούν στην Ελλάδα με αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας με πτήση διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών.
Συνολικά, υπάρχουν περίπου 4.000 Έλληνες που διαμένουν σε Ισραήλ, Ιερουσαλήμ και Δυτική Όχθη, με τις προξενικές αρχές να βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία μαζί τους, αλλά και με την Αθήνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστρέφουν Αθήνα οι περίπου 150 εγκλωβισμένοι Έλληνες που εργάζονταν στο Τελ Αβίβ
Άρης - Παναθηναϊκός AKTOR 102-95: Κακή εμφάνιση και ήττα για το «τριφύλλι» στο Αλεξάνδρειο
19:05
Αναχώρησε με 65 λεπτά καθυστέρηση το IC 57 - Με λεωφορεία οι επιβάτες μετά την πυρκαγιά στη Σίνδο
18:55
Πλημμύρισε ο δρόμος στο Λιμάνι της Πάτρας - Διακοπή της κυκλοφορίας προς Πύργο
18:44
Νέα μέθοδος για τη σχιζοφρένεια από Ισραηλινούς ερευνητές - Μέσω βαθιάς εγκεφαλικής διέγερσης
18:33