Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 3χρονος από δάγκωμα σκύλου στην κοιλιά - Συνελήφθη 21χρονος
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών ένα τρίχρονο παιδάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή ο κηδεμόνας του σκύλου συνελήφθη.
Σύμφωνα με το thestival, πιτ-μπουλ δάγκωσε και τραυμάτισε στην κοιλιά τρίχρονο αγοράκι το οποίο χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκυλί πλησίασε το παιδάκι και το δάγκωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα που προκλήθηκε στο παιδί ήταν επιφανειακό ενώ ο 21χρονος κηδεμόνας του σκύλου τον είχε βγάλει βόλτα με λουρί, όπως προβλέπεται από τον νόμο.
Αστυνομικοί του τμήματος Χαριλάου συνέλαβαν τον 21χρονο κηδεμόνα του σκύλου ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Σύλληψη σε πλοίο στον Πειραιά - 31χρονος έφερε πάνω του από 400 γραμμάρια κοκαΐνης
16:06
Ο «χάρτης» των πληρωμών από την Δευτέρα 14 έως 18 Σεπτεμβρίου από e-ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ
15:55
Πέθανε ο Δήμαρχος Αντιπάρου Αναστάσιος Φαρούπος - Βρέθηκε στο έδαφος, δίπλα στο σκούτερ του
15:42
Μαζωνάκης: Τα σακουλάκια στο μπαλκόνι, οι τιμές-«φαρμακείο»-Μαρτυρία στο CNN Greece για το ιατρείο
15:30