Δύο σοβαρά περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα - Χτύπησαν ένα κορίτσι, μαχαίρωσαν έναν έφηβο
Ανανεώθηκε:
Τα μωλωπισμένα χέρια ενός εφήβου.
Pexels / Photo by cottonbroΈνα 16χρονο αγόρι από την Πάτρα κατέληξε στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση που δέχθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ συνελήφθησαν δύο ακόμη ανήλικες για επίθεση σε βάρος ενός 14χρονου κοριτσιού.
Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (16/06), ο νεαρός μαζί με την παρέα του επιβιβάστηκαν σε βαγόνι του προαστιακού στον σταθμό του ΟΣΕ με προορισμό την περιοχή του Καστελόκαμπου, με δύο ανήλικους να τους παρενοχλούν κατά τη διαδρομή προκαλώντας τους λεκτικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, οι δύο απείλησαν την παρέα λέγοντας: «Θα τα πούμε όταν κατέβετε». Τα αγόρια αποβιβάστηκαν από το τρένο και στην αποβάθρα τους περίμεναν οι «νταήδες». Μετά από ένα ακόμα λεκτικό επεισόδιο, ένας εκ των δραστών που αναζητούνται, τραυμάτισε στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο που κατείχε –πιθανόν μαχαίρι– τον 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει ράμματα.
Οι φίλοι του μετά το αρχικό σοκ τηλεφώνησαν στο «100» με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καταγράφηκε ένα ακόμη βίαιο περιστατικό, αυτή τη φορά με θύμα μία 14χρονη.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, δύο κορίτσια 15 και 17 ετών, την χτύπησαν στο πρόσωπο και της τράβηξαν τα μαλλιά όσο βρισκόταν στην παραλία Καστελοκάμπου, με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Οι δύο ανήλικες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων από κοινού, ενώ συνελήφθησαν οι γονείς των δύο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. Αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εισαγγελική εντολή.
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Υποχώρησε φράκτης πολυκατοικίας στον Άλιμο, οχήματα παρασύρθηκαν
13:25
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επισκέπτεται πυρηνικά υποβρύχια ενώ ο Πούτιν επαινεί τον «αήττητο» δεσμό τους (pics)
13:12
Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες - 71.000 ευρώ η λεία τους
12:59
Μπαράζ συλλήψεων στην Τουρκία: Σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στις γιορτές λέει η Άγκυρα
12:46