Νεκρός βρέθηκε 20χρονος Τούρκος στους καταρράκτες της Σάμου
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 20χρονος Τούρκος στους καταρράκτες Καρλοβάσου στη Σάμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρισκόταν εκεί με μία κοπέλα προκειμένου να περιηγηθούν στην περιοχή και να κολυμπήσουν.
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο άτυχος νέος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ η κοπέλα μετέβη στην παρακείμενη επιχείρηση εστίασης προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.
Άμεσα οι ιδιοκτήτες κατέβηκαν στους καταρράκτες και με μεγάλη προσπάθεια ανέσυραν τον άτυχο άνδρα.
Παρά τις προσπάθειες ήταν ήδη πολύ αργά αφού ο 20χρονος είχε μείνει για περισσότερο από 15 λεπτά κάτω από το νερό.
Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των αρμόδιων κρατικών αρχών – Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και ΕΟΔ Σάμου.
Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγ. Βαρβάρα: Ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος για ναρκωτικά
Λήξη στο θρίλερ: Συνελήφθη ο 28χρονος που απειλούσε να ανατινάξει φιάλη υγραερίου στην Αχαρνών
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00