Θεσσαλονίκη: Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε 27χρονος μετά από τροχαίο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΧωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε νεαρός οδηγός ΙΧ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/06).
Το σοβαρό τροχαίο έγινε στις έξι το πρωί έξω στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της περιοχής Καβαλάρι με τον οδηγό του οχήματος, έναν 27χρονο να απεγκλωβίζεται χωρίς τις αισθήσεις του.
Το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός να εκτρέπεται της πορείας του.
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού επιχείρησε η Πυροσβεστική με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα.
Ο 27χρονος ανασύρθηκε από το ΙΧ χωρίς τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
ΧΡΗΜΑ
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
ΧΡΗΜΑ