Μάνδρα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 52χρονη οδηγό μηχανής - Συγκρούστηκε με φορτηγό
Μηχανή στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα 52χρονη οδηγό μηχανής που συγκρούστηκε με φορτηγό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/06) στην αερογέφυρα της Μάνδρας.
Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις επτά το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, όταν η μηχανή που οδηγούσε η 52χρονη γυναίκα συγκρούστηκε με φορτηγό.
Από τη σύγκρουση η οδηγός της μηχανής εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.
Αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για σφοδρότατη σύγκρουση.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, περιπολικά της Τροχαίας και πυροσβεστική δύναμη, ενώ διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στην περιοχή.
Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης, ενώ έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Γερμανία: Βάιντελ και Χρουπάλα επανεξελέγησαν στην ηγεσία της AfD
21:44
Κρήτη: «Σφραγίζονται» δάση και φαράγγια – Σε ισχύ «απαγορευτικά» λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
21:34
Η Ρωσία απειλεί με απάντηση στα ουκρανικά πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας
21:23
Ρέθυμνο: Σύλληψη 64χρονου για καλλιέργεια κάνναβης – Εντοπίστηκαν τέσσερις φυτείες
21:12