Ελευθέριος Βενιζέλος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Ένδειξη καπνού στο πιλοτήριο
Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΈκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε αεροπλάνο στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με την ΕΡΤ αεροπλάνο επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου τους Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ζήτησε διάδρομο προσγείωσης για να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση, λόγω ύπαρξης καπνού στο πιλοτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε ένδειξη FULL EMERGENCY.
Πρόκειται για ένα Airbus 319, με 150 επιβαίνοντες που απογειώθηκε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Ρίγα της Λετονίας.
Η έκτακτη προσγείωση πραγματοποιήθηκε σε βοηθητικό διάδρομο του αεροδρομίου χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στις υπόλοιπες πτήσεις.
Η πυροσβεστική ενημερώθηκε και μετέβη άμεσα στο σημείο.
Λίγα λεπτά αργότερα έληξε ο συναγερμός καθώς προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία του αεροδρομίου.
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος στο αεροσκάφος.
SPONSORED
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση: Πότε θα πληρωθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί
00:30
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 8 έως 12 Ιουνίου
23:57
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο μετά από 13 χρόνια για τη δολοφονία 65χρονου στην Τούμπα
23:45