Δίκη Φιλιππίδη: Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η απολογία
Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού σε βάρος δύο γυναικών
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Ο ηθοποιός μετά από διάλειμμα της διαδικασίας ζήτησε να συνεχίσει την απολογία του την Δευτέρα, δηλώνοντας αδυναμία.
Εν μέσω διαξιφισμών μεταξύ υπεράσπισης που ζήτησε διακοπή και υποστήριξης της κατηγορίας που διαμαρτυρήθηκε ότι «αυτή η δίκη έχει ξεχειλώσει» το δικαστήριο δέχτηκε να συνεχιστεί η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη τη Δευτέρα.
Πριν πει το "διακόπτουμε", η πρόεδρος ρώτησε τον κατηγορούμενο αν θέλει να προσπαθήσει να απολογηθεί και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού, καθώς έχει ήδη διατυπώσει την θέση του για την πρώτη.
Ο Φιλιππίδης απάντησε ότι ζαλίζεται, «δεν με κρατάνε τα πόδια μου», και δήλωσε πως προτιμά να συνεχίσει τη Δευτέρα το πρωί.
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44