ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μπεν: Εντείνονται οι έρευνες λόγω ευρημάτων αποσύνθεσης

Υπόθεση Μπεν: Εντείνονται οι έρευνες λόγω ευρημάτων αποσύνθεσης
Reuters

Αποδείξεις αποσύνθεσης σε τέσσερα διαφορετικά σημεία βρήκαν οι αστυνομικοί που ερευνούν περιοχή της Κω όπου ενδεχομένως να θάφτηκε ο Μπεν Νίνταμ πριν από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, οι ερευνητές έχουν ήδη καθορίσει σε τι παραπέμπουν τα σημάδια αποσύνθεσης για τα τρία από τα τέσσερα σημεία.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, πρόκειται για τα απομεινάρια ενός σκύλου, μιας νυχτερίδας και ανθρώπινα απόβλητα. Παραμένει, ωστόσο, αδύνατο να αποσαφηνιστεί σε τι παραπέμπουν τα σημάδια αποσύνθεσης στο τέταρτο σημείο ερευνών.

ben

«Υπάρχει ακόμα μία περιοχή με ενδείξεις ωστόσο οι επιστήμονες δεν έχουν καθορίσει περί τίνος πρόκειται», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκ των ερευνητών, Jon Cousins.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος του μικρού Μπεν, που γεννήθηκε στο Σέφιλντ της Βρετανίας τον Οκτώβριο του 1989 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με τους αστυνομικούς να κάνουν φύλλο και φτερό το οικόπεδο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι στο οποίο διέμεινε η οικογένεια Ντίνταμ κατά την περίοδο των διακοπών της στην Κω, το καλοκαίρι του 1991.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ