Αγρίνιο: Νεκρός σε διαμέρισμα βρέθηκε 45χρονος άνδρας που αγνοούνταν
Περιπολικό της αστυνομίας
PixabayΝεκρός από συγγενικό του πρόσωπο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/6) ένας 44χρονος στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, εντοπίστηκε εντός διαμερίσματος που τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάτοικο. Μάλιστα, επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ειχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από τον αδελφό του.
Εικάζεται πως άτομα του περιβάλλοντός του υποπτεύονταν πως πιθανώς να βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σπίτι, τον αναζήτησαν και τον βρήκαν νεκρό.
Επί τόπου έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου, κανουν τις σχετικές έρευνες για το περιστατικό.
Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις ο θάνατος πιθανώς να επήλθε κάποιες μέρες πριν. Η πιθανότερα εκδοχή είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για ανέργους: Ποιοι οι δικαιούχοι και πώς γίνεται η αίτηση
00:30
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην Αθήνα: Το ταξίδι της με τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς (pics)
23:59
Μικρή νίκη για τους Ιταλούς παραγωγούς ζυμαρικών από τους δασμούς Τραμπ
23:50
Ο βασιλιάς είναι γυμνός αλλά... αντίστροφα: Νεαρός γδύθηκε μπροστά στον Ιάπωνα αυτοκράτορα (pics)
23:43