Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση δύο πεζών - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας
Περιπολικό της αστυνομίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΤροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Εγνατία με Ιασωνίδου, στο ύψος της Καμάρας, όταν δύο πεζοί παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο κατευθύνονταν προς τα ανατολικά.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους δύο τραυματίες, προκειμένου να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 45 ετών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο δεύτερος είναι πιο βαριά τραυματισμένος. Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε επί τόπου από τη γιατρό του ΕΚΑΒ.

SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Το μυστήριο του Άρη: Τι ακριβώς συνέβη όταν χάλασε το εσωτερικό δυναμό του Κόκκινου Πλανήτη
07:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 10 Ιουνίου ο νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Λιβύης για ΑΟΖ: Το στοίχημα και το «αγκάθι»
07:36
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο «μέτωπο» για τον Τραμπ στο Κογκρέσο: Περιορίζονται οι πολεμικές εξουσίες του στο Ιράν
07:23
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός: Οι όροι για Χεζμπολάχ και οι «πιλοτικές ζώνες»
07:15
ΕΛΛΑΔΑ