Λάρισα: Στο νοσοκομείο 5χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι ύψους πέντε μέτρων
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΑπό μπαλκόνι ύψους πέντε μέτρων έπεσε ένα 5χρονο αγοράκι στη Μελίβοια Λάρισας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thesstoday.gr, κατά τις 14:00 το μεσημέρι, το αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.
Συγγενείς ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μετέφεραν το παιδί με ιδία μέσα μέχρι ένα σημείο της διαδρομής, από όπου συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 5χρονο για να τον οδηγήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΣΠΟΡ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε μέρος σε απρόσμενο σόου σε τσίρκο και καταχειροκροτήθηκε (vid)
17:23
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ενεργειακές διασυνδέσεις και υποδομές στην επενδυτική ατζέντα Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας
17:21
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μοτοσυκλέτες στα Χανιά - 10 συλλήψεις, χειροπέδες και σε γονείς (pics&vids)
17:15
ΚΟΣΜΟΣ
Αστεροειδή - γίγαντα που σπάει ρεκόρ περιστροφής εντόπισε ένα νέο αστεροσκοπείο στην «πρεμιέρα» του
17:10
ΚΟΣΜΟΣ