Γεωργιάδης: Καμία θέση στο ΕΣΥ σε όσους εκμεταλλεύονται ασθενείς - Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Eurokinissi«Ο καθηγητής καρδιοχειρουργός στη Λάρισα, τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του, Δεν έχουν καμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τον γιατρό που ζήτησε 2.500€ από ασθενή για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.
Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη:
«Χθες συνελήφθη, μετά από καταγγελία ασθενούς, καθηγητής καρδιοχειρουργός στο ΠΓΝ Λαρίσης, διότι ζήτησε 2.500€ από ασθενή για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του.
Λυπούμαι πραγματικά που ενώ έχουμε δώσει ήδη και την δυνατότητα άσκησης παραλλήλου ιδιωτικού έργου και επιπλέον χρήματα με τα απογευματινά χειρουργεία, υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι γιατροί που εκμεταλλεύονται την δύσκολη στιγμή των ασθενών και των οικογενειών τους. Δεν έχουν καμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει.
SPONSORED
Νόμιμο το δικαίωμα των ΜΜΕ να ζητούν αποζημιώσεις από τα social media
20:04
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας για «Γαλάζια Πατρίδα»: Δεν συμβάλλει στο κλίμα των ήρεμων νερών
19:55
Χριστοδουλίδης: Όχι στη λύση δύο κρατών, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα
19:45
Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ: Δεν απαντάει για το 1,2 εκατ. κρατικού χρήματος στον κ. Ανδρουλάκη
19:41