Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή της Ευκαρπίας
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (21/6) σε δασική και χορτολιβαδική έκταση, κοντά σε σπίτια στην περιοχή της Ευκαρπίας, πάνω από την περιφερειακή οδό, πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο ύψος της εξόδου προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς σαράντα πυροσβέστες, με έντεκα οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, ενώ στην κατάσβεση από αέρος συμμετείχαν τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, διατέθηκαν υδροφόρες και μηχανήματα και από δήμους.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση και εθελοντών, μεταξύ αυτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που συνέβαλε με δύο πεζοπόρες ομάδες Σαμαρειτών-Διασωστών, εξοπλισμένες με πυροσβεστήρες είκοσι λίτρων, φαρμακεία πρώτων βοηθειών, διασωστικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Φωτιά πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Καίει κοντά σε σπίτια - Ήχησε το 112
Κρεμλίνο: «Παράλογες» οι δηλώσεις ότι ήταν ρωσικό το drone κοντά στο Charles de Gaulle
16:13
Πάτρα: Οδηγός τρακτέρ έπεσε πάνω σε είσοδο σχολείου - Μπλόκαραν τα φρένα
16:05
«Ασπίδα αντικυκλώνα διώχνει τις κακοκαιρίες» - «Ποδαρικό» με ήλιο κάνει ο Μάρτιος
15:58
Ντέιβιντ Γκέτα για τη νεογέννητη κόρη του: «Το πιο όμορφο μυστικό μας» (pics)
15:56