Σοβαρός τραυματισμός 72χρονου στα Κάτω Λεχώνια
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ένας 72χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το απόγευμα στα Κάτω Λεχώνια, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ διέσχιζε κάθετα τον δρόμο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos, το τροχαίο συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται τα φυτώρια, στο ρεύμα προς Αγριά, όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να περάσει τον δρόμο πεζός. Το διερχόμενο όχημα δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταρρεύσει στο οδόστρωμα, φέροντας βαριά τραύματα.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ περαστικοί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο τραυματίας έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και παραμένει διασωληνωμένος.
Το περιστατικό ερευνάται από την Τροχαία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της παράσυρσης.
SPONSORED
Στενός σύμβουλος του Νετανιάχου κατηγορείται για «προσβολή της ασφάλειας του κράτους»
14:19
Νέο μήνυμα Χαμενεΐ: Ο εχθρός θέλει να σπείρει τη διχόνοια και να γονατίσει το έθνος μας
14:08
Συνελήφθη 34χρονος που απείλησε με πιστόλι κρότου οδηγό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης
14:07
Μητσοτάκης: Το επόμενο μεγάλο «μέτωπο» μετά Social Media η ασφαλής χρήση ΑΙ από παιδιά και εφήβους
14:02