Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο ξυλοδαρμού σε κοιμητήριο - Πατέρας και γιος χτύπησαν δημοτικό υπάλληλο
Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε κοιμητήριο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια εκταφής, με δράστες πατέρα και γιο και θύμα δημοτικό υπάλληλο.
Ένας 63χρονος υπάλληλος κοιμητηρίου στον Εύοσμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από δύο άνδρες ηλικίας 48 και 30 χρόνων.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά κατά την διάρκεια εκταφής της συζύγου και μητέρας των δύο ανδρών προκλήθηκε διαπληκτισμός με τον 63χρονο δημοτικό υπάλληλο.
Ακολούθηκε ξυλοδαρμός με τον 48χρονο να χτυπά με μπουνιές τον υπάλληλο και τον γιο με ένα στυλιάρι.
Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ ο 63χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.
ΚΟΣΜΟΣ
«Ναι» από τις ΗΠΑ στη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
15:24
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή ευημερία: Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας
15:22
ΚΟΣΜΟΣ
Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες από ρωσικά drones σε Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόφσκ στην Ουκρανία
15:19
ΚΟΣΜΟΣ
Στάρμερ: Η Βρετανία δεν θα συρθεί στον πόλεμο - Κοινός σχεδιασμός με τους εταίρους για το Ορμούζ
15:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ