Για εγκεφαλικό ανεύρισμα χειρουργήθηκε η 18χρονη που κατέρρευσε σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Για εγκεφαλικό ανεύρισμα χειρουργήθηκε η 18χρονη η οποία κατέρρευσε την Παρασκευή (27/6) ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Η κοπέλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις τις και κατά πληροφορίες του οnlarissa.gr υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκαναν ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου η 18χρονη, σύμφωνα με την κρίση των ιατρών έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπως και έγινε, καθώς υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Στη ΜΕΘ 18χρονη που κατέρρευσε στο γυμναστήριο - Υπεβλήθη σε χειρουργείο
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00
ΧΡΗΜΑ
Ποια η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποια είναι τα 10 sos
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
ΧΡΗΜΑ
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00
ΕΛΛΑΔΑ