Υπόθεση Μπεν: Αίτημα να σταματήσουν οι έρευνες από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου
Μία απρόσμενη επίσκεψη είχαν την Παρασκευή οι Βρετανοί που διεξάγουν έρευνες στην Κω προκειμένου να βρουν το πτώμα του Μπεν Νίνταμ. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου βρέθηκε στον χώρο που γίνονται εκσκαφές και ζήτησε τη διακοπή τους για προσωπικούς λόγους.
Σύμφωνα με τη Daily Mirror, απεσταλμένοι της οποίας βρίσκονται στην Κω και παρακολουθούν τις εξελίξεις, ο 33χρονος ιδιοκτήτης επισκέφθηκε το οικόπεδο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απαίτησε διακοπή, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της βρετανικής αντιπροσωπείας, John Cousin, ο οποίος δήλωσε στη Mirror ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να συνεχιστούν κανονικά οι έρευνες.
Ο ιδιοκτήτης μίλησε στα βρετανικά Μέσα και εξήγησε ότι μετά τη χθεσινή ανακάλυψη των αρχαίων ρωμαϊκών τάφων, υπάρχει «κίνδυνος» για τον ίδιο να χαρακτηρισθεί η γη του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και να μην έχει τη δυνατότητα να την αξιοποιήσει προς συμφέρον του.

Όπως, τέλος, αναφέρεται στη Mirror, όσα ευρήματα κρίθηκαν «ενδιαφέροντα», έχουν ήδη αποσταλλεί σε ειδικό εργαστήριο στο Αμπερντίν της Σκοτίας για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.
Γιατί η μία πλευρά της Γης χάνει θερμότητα πολύ πιο γρήγορα από την άλλη
17:26
Βιολάντα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος παραγωγής - Προθεσμία για τον διευθυντή (vid)
17:19
Ισραήλ: Ο στρατός δηλώνει ότι βομβαρδίζει θέσεις της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου
17:08
Συνελήφθη 24χρονος στον Πειραιά για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με «δίκυκλο διανομής»
17:06