Υπόθεση Μπεν: Αίτημα να σταματήσουν οι έρευνες από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου
Μία απρόσμενη επίσκεψη είχαν την Παρασκευή οι Βρετανοί που διεξάγουν έρευνες στην Κω προκειμένου να βρουν το πτώμα του Μπεν Νίνταμ. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου βρέθηκε στον χώρο που γίνονται εκσκαφές και ζήτησε τη διακοπή τους για προσωπικούς λόγους.
Σύμφωνα με τη Daily Mirror, απεσταλμένοι της οποίας βρίσκονται στην Κω και παρακολουθούν τις εξελίξεις, ο 33χρονος ιδιοκτήτης επισκέφθηκε το οικόπεδο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απαίτησε διακοπή, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της βρετανικής αντιπροσωπείας, John Cousin, ο οποίος δήλωσε στη Mirror ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να συνεχιστούν κανονικά οι έρευνες.
Ο ιδιοκτήτης μίλησε στα βρετανικά Μέσα και εξήγησε ότι μετά τη χθεσινή ανακάλυψη των αρχαίων ρωμαϊκών τάφων, υπάρχει «κίνδυνος» για τον ίδιο να χαρακτηρισθεί η γη του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και να μην έχει τη δυνατότητα να την αξιοποιήσει προς συμφέρον του.

Όπως, τέλος, αναφέρεται στη Mirror, όσα ευρήματα κρίθηκαν «ενδιαφέροντα», έχουν ήδη αποσταλλεί σε ειδικό εργαστήριο στο Αμπερντίν της Σκοτίας για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.
Καιρός: «Επιστρέφει» το καλοκαίρι, πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία - Από Παρασκευή νέο «κύμα» με βροχές
08:49
Νέα Ιωνία: Στον ανακριτή ο 35χρονος που έκοψε το αυτί της οδηγού ταξί - Προσκόμισε ιατρικό έγγραφο
08:40
ΗΠΑ: Το FBI συλλαμβάνει 34χρονη με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ της Κίνας
08:35
ΗΠΑ: Σταμάτησαν οι έρευνες για επιζώντες από συντριβή ιπτάμενου ασθενοφόρου που έπεσε στον Ατλαντικό
08:28