Κρήτη: Συνελήφθη 29χρονη που τάισε ζελεδάκια κάνναβης στα παιδιά της - Νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ
Στη σύλληψη μιας 29χρονης γυναίκας, που φέρεται να τάισε ζελεδάκια κάνναβης στα δύο της παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο.
Μάλιστα τα δύο παιδιά μετά την κατανάλωση, αφού ένιωσαν αδιαθεσία, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι η κατάστασή τους είναι καλή.
Η 29χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο, φέρεται να υποστήριξε ότι βρήκε τα ζελεδάκια σε χώρο του ξενοδοχείου και αφού πίστεψε ότι είναι καραμέλες, τα έδωσε στα παιδιά της. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Βόλος: Στο νοσοκομείο τρία νέα παιδιά που κατανάλωσαν «ζελεδάκια μανιταριών»
ΕΛΛΑΔΑ
Τέλος στα ζελεδάκια κάνναβης: Υπάγονται πλέον στα ναρκωτικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για την «Ιθάκη»: Απέναντι σε Μητσοτάκη αλλά... πέραν της Καρυστιανού
08:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ