Θέρμη: Έκρηξη και φωτιά σε υβριδικό αυτοκίνητο σε υπόγειο πάρκινγκ
Όχημα που κάηκε μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ EUROKINISSIΈκρηξη και φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/7) σε υβριδικό όχημα σε υπόγειο πάρκινγκ της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το ΙΧ ήταν σταθμευμένο εντός υπογείου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, λίγη ώρα αφότου ο οδηγός πάρκαρε.
Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφού άκουσε την έκρηξη βγήκε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το φλεγόμενο όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο συγκρότημα κατοικιών, ωστόσο, από τη θερμότητα που αναπτύχθηκε, σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές στο πάρκινγκ, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη στην ΕΡΤ, είχε αγοράσει το όχημα πριν από δύο μήνες. Έρευνα για το συμβάν, διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.
Στα 117 εκατ. ευρώ οι δωρεές προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2023
18:35
Νέα Σμύρνη: Κλώτσησε δύο φορές την 45χρονη πριν τη δολοφονήσει - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
18:25
Κακιά Σκάλα: Βίντεο με τον 21χρονο να οδηγεί με ανοιχτές πόρτες και τέρμα τη μουσική μέσα σε σήραγγα
18:15
Φωτιά στην περιοχή Άσπρος στο Κιλκίς - Επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
18:05