Αρχαία Ολυμπία: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά - Παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πυροσβέστες σε επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSIΥπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/07) η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Κάμενα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την οριοθετήσουν έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσαν με τις φλόγες.
Σύμφωνα με το ilialive η άμεση κινητοποίηση τόσο των επίγειων δυνάμεων όσο και των εναέριων μέσων, με 2 ελικόπτερα της ΕΜΟΔΕ και 5 αεροσκάφη τύπου Air Tractor, απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η φωτιά είχε δημιουργήσει τρία ενεργά μέτωπα και επεκτεινόταν ταχύτατα λόγω των ισχυρών ανέμων.
Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ελαιώνα, έσπευσαν 51 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση μικροεστιών και για να αποτραπεί το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.
SPONSORED
Έκρηξη κοντά στο στρατηγικής σημασίας νησί Χαργκ - «Χτύπημα» του Ιράν σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
22:45
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10