Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο - Φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή Ζέττα Μακρή
Συνελήφθη δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας του Βόλου, για εκβιασμό της πρώην υφυπουργού και βουλευτή Ζέττας Μακρή.
Ο δημοσιογράφος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της στο μέσο που διαχειρίζεται.
Κατόπιν τούτου, η βουλευτής κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση, κατά την οποία ο δημοσιογράφος συνελήφθη να κατέχει το ποσό των 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η Ζέττα Μακρή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια.
Ο δημοσιογράφος περνά αυτόφωρο σήμερα.
ΚΟΣΜΟΣ
Με τη στρατιωτική συνδρομή και καθοδήγηση του Ιράν οι Χούθι κατέλαβαν στρατηγικής σημασίας πόλη
10:06
ΕΛΛΑΔΑ
Γαλεντέρης για θάνατο Μαζωνάκη: «Πρέπει να προσδιοριστεί η ακριβής τεχνική της πλασμαφαίρεσης»
09:59
CULTURE
Σούκι Γουότερχαουζ: «Έκανα ένα nepo-baby», δήλωσε για την κόρη της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
09:53
ΕΛΛΑΔΑ
Κορυδαλλός: Επεισοδιακή καταδίωξη μηχανής με ΙΧ κατέληξε σε καυγά με έναν τραυματία και 5 προσαγωγές
09:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ