Φωτιά στον Ωρωπό: Εισήγηση της Πυροσβεστικής για προληπτική εκκένωση της Μαλακάσας
Από το πύρινο μέτωπο στον Ωρωπό
EUROKINISSIΣύσταση για εκκένωση στη δομή της Μαλακάσας, αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στον Ωρωπό, εισηγήθηκε η Πυροσβεστική. Ωστόσο, η δομή -προς το παρόν- δεν εκκενώνεται αφού η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στην ίδια την δομή, αναφέρει σε νέα ενημέρωσή της η ΕΡΤ.
Στη δομή βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 πρόσφυγες και μετανάστες. Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης δεν απειλείται από την πυρκαγιά, ωστόσο αργά το βράδυ της Τετάρτης όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε να εκκενωθεί προληπτικά, καθώς σε περίπτωση που πλησίαζαν τη δομή οι φλόγες θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί γρήγορα αυτή η επιχείρηση.
Με 210 πυροσβέστες, 11 ομάδες ΕΜΟΔΕ και 51 οχήματα δίνει αυτή την ώρα μάχη η Πυροσβεστική στην πυρκαγιά στον Ωρωπό, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Ωρωπό: Σε δύο μέτωπα η μεγάλη φωτιά, αγωνία για το Ασπροχώρι
Νέο σφυροκόπημα των Χούθι κατά στόχων στη Σαουδική Αραβία - Τραυματίστηκαν 13 άμαχοι
08:28
Αποφυλακίζεται σήμερα στις 12 ο Ηλίας Κασιδιάρης - Συνέντευξη τύπου για την κάθοδο του στις εκλογές
08:19
Πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
08:09
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε προσφυγή του Τραμπ για την επιστολική ψήφο
08:03