«Η Μουρτζούκου θα αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογεί», λέει ο δικηγόρος της
Η Ειρήνη Μουρτζούκου οδηγείται από την ΓΑΔΑ, στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI«Η εντολέας μου με την απολογία της θα τα πει όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, θέλοντας να λυτρωθεί και να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί», τόνισε αρχικά ο Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν της αναλογεί ολόκληρο το κομμάτι των ευθυνών. Διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή η απολογία της και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις.
Πάντως, η εντολέας μου δεν είναι η μόνη η οποία ευθύνεται για όλο αυτό το τραγικό γεγονός της απώλειας πέντε παιδιών».
Υποστήριξε πως «δεν είναι δεμένη η δικογραφία» καθώς «δεν υπάρχουν μέσα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και πως η υπόθεση δεν θα είχε κλείσει χωρίς την ομολογία της» ενώ ζήτησε να μην αποκαλύψει περισσότερα διότι σε 48 ώρες είναι προγραμματισμένη η απολογία της.
SPONSORED
Ζελένσκι: Οι επιθέσεις εντός Ρωσίας θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική θέση της Ουκρανίας
18:40
Προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ μετά από stalking
18:33
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η Τηλεϊατρική αμβλύνει τις ανισότητες στην υγεία
18:28
Καιρός: Έρχεται διήμερο με μπόρες και Σαββατοκύριακο με 36άρια - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
18:23