ΕΛΛΑΔΑ

«Η Μουρτζούκου θα αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογεί», λέει ο δικηγόρος της

«Η Μουρτζούκου θα αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογεί», λέει ο δικηγόρος της

Η Ειρήνη Μουρτζούκου οδηγείται από την ΓΑΔΑ, στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την  Τρίτη 8 Ιουλίου 2025.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Η εντολέας μου με την απολογία της θα τα πει όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, θέλοντας να λυτρωθεί και να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί», τόνισε αρχικά ο Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου. 

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν της αναλογεί ολόκληρο το κομμάτι των ευθυνών. Διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή η απολογία της και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις.

Πάντως, η εντολέας μου δεν είναι η μόνη η οποία ευθύνεται για όλο αυτό το τραγικό γεγονός της απώλειας πέντε παιδιών».

Υποστήριξε πως «δεν είναι δεμένη η δικογραφία» καθώς «δεν υπάρχουν μέσα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και πως η υπόθεση δεν θα είχε κλείσει χωρίς την ομολογία της» ενώ ζήτησε να μην αποκαλύψει περισσότερα διότι σε 48 ώρες είναι προγραμματισμένη η απολογία της.