Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Σίνδο
Βελτιωμένη παρουσιάζεται αυτήν την ώρα η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής (11/7) σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά η οποία βρίσκεται σε ύφεση, για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται μεγάλες ποσότητες νερού. Πάντως συνεχίζουν να «καπνίζουν» ανακυκλώσιμα υλικά, παλέτες, και σκουπίδια.
Στην προσπάθεια κατάσβεσης συνεχίζουν το έργο 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα. Επίσης, στο έργο της κατάσβεσης χρησιμοποιούνται υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Δέλτα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Νωρίτερα το πρωί λόγω των «επικίνδυνων καπνών» εστάλη επείγουσα ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία (112) για την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, παραμένοντας σε εσωτερικούς χώρους κλείνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
SPONSORED
Συναγερμός σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη την ώρα επίδειξης
23:22
L’Oréal: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
23:20
H Κούβα προετοιμάζεται για «εισβολή» καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση
23:10
Χανιά: Πατέρας καταγγέλθηκε για κακοποίηση του γιου του που είναι στο φάσμα του αυτισμού
23:01