Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός από τον αδερφό του μέσα στο κτήμα του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)Νεκρός μέσα στο κτήμα του στα Όχθια εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/7) ένας 66χρονος άνδρας από τη Στράτο Αγρινίου. Όπως αναφέρει το tempo24.gr, ο 66χρονος είχε αργήσει να επιστρέψει και τον αναζήτησε ο αδερφός του που ανησύχησε.
Δυστυχώς, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κτήμα και ειδοποίησε τις Αρχές.
Πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά.
Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί για νεκροψία - νεκροτομή στην Κόρινθο, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας δεν λειτουργεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη άνδρας στη Χαλκιδική για κλοπές οχημάτων
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι οκτώ συλληφθέντες για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων
11:07
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωστής Χατζηδάκης για τον πόλεμο: Παρούσα η κυβέρνηση για τη στήριξη των ευάλωτων εφόσον χρειαστεί (vid)
11:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
CNN Greece: Επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με το CNN International
11:00
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Στοχεύσαμε τον Λαριτζανί» λένε οι Ισραηλινοί - Άγνωστη η τύχη του - Ανελέητο σφυροκόπημα σε Τεχεράνη και Λίβανο
10:58
ΚΟΣΜΟΣ