Τροχαίο στο Βραχάτι: Νεκρός και ο δεύτερος οδηγός μηχανής
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣτα τραύματά του υπέκυψε και ο δεύτερος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Βραχάτι Κορινθίας. Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν συγκρούστηκαν δύο μηχανές.
Πρόκειται για δύο νεκρούς άνδρες, ηλικίας 22 και 41 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος έκανε ελιγμό, προκειμένου να αποφύγει Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονος και το οποίο βρισκόταν σε προσωρινή στάση.
Στη συνέχεια, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δεύτερη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 22χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος, ενώ ο 41χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κορίνθου.
Όμως, λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και ο 41χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από την εφαρμογή που τέθηκε σε ισχύ
00:30
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44
Η Χαμάς επιλέγει τον νέο ηγέτη της μεταξύ του Χαλέντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
23:31