Εξαφανίστηκε 24χρονος Ολλανδός στη Θεσσαλονίκη
Σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΕξαφανίστηκε 24χρονος από την Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός με καταγωγή από την Ολλανδία εξαφανίστηκε στις 15 Ιουλίου και το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 17 του μηνός.
Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Μαρτίνους (ον.) Χάζε (επ.), έχει ύψος 1,78μ., κανονικό βάρος, πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Ενεργός και υγιής γήρανση 60+: Πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου του ΤΙΜΑ και του THI Καναδά
12:48
Οι πυρκαγιές στη Γαλλία αποκάλυψαν 400 οβίδες του Β Παγκοσμίου Πολέμου
12:46
Στον ανακριτή Ναυπλίου οι δύο Ινδοί που σκότωσαν τον 59χρονο ψυχολόγο - Ομολόγησαν την πράξη τους
12:36
Ρόδος: Χειροπέδες σε 59χρονο που έφτασε στο νησί «φορτωμένος» με 1,3 κιλά κοκαΐνη
12:30