Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 43χρονος ληστής με τη μολότοφ
To δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών, ο 43χρονος που κατηγορείται ότι διέπραξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα επτά ληστείες σε καταστήματα ψιλικών - καφέ στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας τους υπαλλήλους άλλοτε με αιχμηρά αντικείμενα κι άλλοτε με αυτοσχέδια μολότοφ.
Στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε ότι είναι τοξικομανής γεγονός που τον «ώθησε» στις πράξεις του, ενώ υποστήριξε ότι δεν επιδίωξε το κακό των θυμάτων του.
Για το εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Η εις βάρος του αποδιδόμενη δράση ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και μέχρι τη σύλληψή του το πρωί της περασμένης Τετάρτης (16/7) διέπραξε τη μία ληστεία μετά την άλλη, με συνολική λεία άνω των 1.000 ευρώ.
Σε έρευνες στο σπίτι του εντοπίστηκε ρουχισμός που φαίνεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως προέκυψε από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων- «στόχων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση 35χρονος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Νίκος Χαρδαλιάς: «Έργα ουσίας αλλάζουν την καθημερινότητα στην Αττική»
16:12
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε δύο συναυλίες στο Fonda Theater στο Λος Άντζελες
16:10
Μερτς: «Ο πόλεμος στο Ιράν δεν ωφελεί κανέναν, είναι εις βάρος όλων»
16:06
Η Μοσάντ στρατολογεί στο εμπόλεμο Ιράν: «Επικοινωνήστε μαζί μας» το μήνυμά της
15:59