Μάχη με τις φλόγες στη Φλώρινα - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Οινόφυτα, έσβησε στην Ιεράπετρα
Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα στη Φλώρινα και τα Οινόφυτα συνέχιζαν να δίνουν το απόγευμα της Δευτέρας (21/7) οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Στη Φλώρινα η πυρκαγιά καίει έκταση ανάμεσα σε Αναργύρους και Βαρικό, σημαίνοντας συναγερμός στην Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 75 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, πέντε αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.
Για την ώρα οι φλόγες δεν βρίσκονται κοντά σε σπίτια ή κάποια κατοικημένη περιοχή, ωστόσο ενεργοποιήθηκε το 112 που καλεί τους κατοίκους του οικισμού Χειμάδι να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στα Οινόφυτα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα, 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Τέλος, έσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα τη Δευτέρα (21/7) στην περιοχή Βιγλιά, στην Ιεράπετρα Κρήτης, κοντά σε κατοικημένες περιοχές και θερμοκηπιακές μονάδες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έσβησε η φωτιά στο νοσοκομείο Metropolitan - Εκκενώθηκε η κλινική (Vid)
Φωτιά στη Φλώρινα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Ήχησε το 112
Φωτιά στα Οινόφυτα - Επιχειρούν εναέρια και επίγεια μέσα
Λωρίδα της Γάζας: «Μπλόκο» σε 37 ΜΚΟ από την Πρωτοχρονιά βάζει το Ισραήλ - Η προειδοποίηση της ΕΕ
16:12
Αγρίνιο: Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για 1.500
16:03
Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης - Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους
15:55
Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από αύριο – Τι αλλάζει
15:54