Συναγερμός για φωτιά στον Φενεό Κορινθίας: Καίει σε δασική έκταση - Ήχησε το 112
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική Κορινθίας για φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης (22/07) σε δασική περιοχή στον Φενεό.
Για την πυρκαγιά που καίει μακριά από οικιστική περιοχή κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 15 οχήματα και 4 ελικόπτερα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
«Έχει ξεφύγει η φωτιά»
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Μπούρα Αργύρης Σρτιφτόμπολας ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, «στην περιοχή η φωτιά είναι μεγάλη και έχει ξεφύγει, η περιοχή είναι με έλατα. Με αυτόν τον αέρα και τα μέσα που έχουμε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Ήχησε το 112
Περίπου στις 16.00 το απόγευμα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους στην περιοχή Καστανιά της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30