Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στο κέντρο και το λιμάνι του Πειραιά
Κίνηση στον Κηφισό
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSIΑυξημένη κίνηση καταγράφεται το πρωί της Τετάρτης (23/07) σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής με τον Κηφισό να αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και το λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα, πυκνή ροή υπάρχει στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών κυρίως στο ρεύμα της εξόδου, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) καθώς και στη Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Λένορμαν έως την Φιλαδέλφεια.

Στο κέντρο αυξημένη είναι η κίνηση στην Κηφισίας (άνοδος και κάθοδος) από το ύψος του Φάρου Ψυχικού καθώς και σε:
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Πυκνή ροή των οχημάτων καταγράφεται στο λιμάνι του Πειραιά και τους γύρω δρόμους ενώ καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).
39 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ: Στο 1,5 μίλι από τη Χίο η τραγωδία με τους 15 νεκρούς: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Ελέγχεται Μαροκινός
11:13
Η Σάρον Όσμπορν «σκέφτεται σοβαρά» να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ
11:09
Από κακός του Harry Potter... «γούρι» της Πρωτοχρονιάς: Ο Draco Malfoy κατακτά την Κίνα
11:04
Ιαπωνία: Μαύρη τσάντα και ροζ στυλό... Η νέα «τάση» της Σαναέ Τακαΐτσι λίγο πριν τις εκλογές (pic)
11:04