Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 21χρονο για 10 ευρώ - Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης
Στην ταυτοποίηση του ενός εκ των δύο δραστών που είχαν επιτεθεί και τραυματίσει σοβαρά με μαχαίρι έναν 21χρονο για να του αρπάξουν δέκα ευρώ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Πρόκειται για 18χρονο ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος στη φυλακή για άλλη παρανομία που έχει διαπράξει.
Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων του δεύτερου εμπλεκόμενου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.
Το αιματηρό περιστατικό είχε εκτυλιχθεί τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου 2025 στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 18χρονος έγκλειστος μαζί με ένα ακόμη άτομο πλησίασαν τον 21 ετών νεαρό, αξιώνοντας το ποσό των 10 ευρώ. Όταν το θύμα αντέδρασε, τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι.
Το θύμα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.
Μετά από πολύμηνες έρευνες, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την εξιχνίαση του περιστατικού και για εμπλοκή σε αυτό ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 18χρονου Έλληνα, έγκλειστου ήδη σε κατάστημα κράτησης για άλλη υπόθεση.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας.
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59
ΑΑΔΕ: Αδήλωτες συναλλαγές ύψους 5,6 εκ. ευρώ σε 8.000 φορολογικούς ελέγχους το α΄τρίμηνο του 2026
14:56
Liveblog: Χάος στη Βηρυτό από μπαράζ ισραηλινών χτυπημάτων – Συνομιλίες Ιράν με Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ
14:46