Βελτιωμένη η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη - Αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα
Ανανεώθηκε:
Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς
Eurokinissi/ ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΙΡΟΥΝΗΣΚαλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/7) στην Αλεξανδρούπολη, με την Πυροσβεστική να αποσύρει το μεσημέρι τα εναέρια μέσα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης σε ρέμα, ενώ στην περιοχή βρισκόταν διάσπαρτες κατοικίες.
Για το λόγο αυτό εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής απευθύνοντας έκκληση για εκκένωση του Μαΐστρου στο Ρέμα Ειρήνης με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.
Στην κατάσβεση επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα της 7ης ΕΜΟΔΕ (δασοκομάντος), 16 οχήματα, εθελοντές, ενώ νωρίτερα συμμετείχαν επίσης τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδράμουν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη: Καίει σε ρέμα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμού
Φέτος φυσάμε... Καθαρά: Το μήνυμα της ΕΛΑΣ με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων
22:38
Χελώνες επέστρεψαν στα νησιά Γκαλαπάγκος μετά από 150 χρόνια απουσίας (vid)
22:26
Μετωπική δύο αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ - Πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο (vid)
22:14
NASA: Πρόβλημα με την αποστολή που θα φέρει αστροναύτες κοντά στη Σελήνη - Αλλάζουν τα σχέδια
22:02