Φωτιά πάνω από το δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας - Μήνυμα από το 112
Πυροσβεστικά αεροσκάφη
INTIME NEWSΦωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/7) μεταξύ των Κοινοτήτων – Ποντοκώμης και πρώην οικισμού Μαυροπηγής - δίπλα στον κλειστό αυτοκινητόδρομο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας στον κάθετο άξονα της Εγνατίας.
Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής πήραν μήνυμα από το 112 για να είναι σε ετοιμότητα.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Μανδριά Μαυροπηγής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.
Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση και πουρνάρια. Το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στο δρόμο οδήγησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κατευθύνονται προς Φλώρινα.
Επί τόπου επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, με τη συνδρομή εκσκαπτικών μηχανημάτων των Δήμων και υδροφόρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά στη Βόλβη Θεσσαλονίκης - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Φωτιά σε δασική περιοχή στην Εύβοια - Επιχειρούν εναέρια μέσα
Αλεξία Τροκούδη: Από τις αίθουσες δικαστηρίων, στη λογοτεχνία του τραύματος
12:40
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψαθά: Κατέθεσαν οι δύο επιβαίνοντες - Οι κρίσιμες επικοινωνίες
12:35
Τουρισμός για όλους 2026-2027: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποια ΑΦΜ παίρνουν σειρά
12:25
Η Ιατρική Σχολή του δημόσιου Βρετανικού Πανεπιστημίου Keele στην Ελλάδα: Ένα νέο πρότυπο για σπουδές
12:20