Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Κοντού και την Λυκομήτρου
Tο δίδυμο Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου, έκανε περήφανη τη χώρα μας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
ΑΠΕ - ΜΠΕΟι επιτυχίες της Ελλάδας στο υγρό στοιχείο, δεν έχουν τελειωμό! Στην κωπηλασία και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας, το δίδυμο Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου, έκανε περήφανη τη χώρα μας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Τα δύο κορίτσια πρώτευσαν στο διπλό σκιφ. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 6:51.63, έχοντας πάρει από το ξεκίνημα του τελικού τα ηνία της κούρσας και αφήνοντας δεύτερη την Πολωνία (6:52.55) και τρίτη την Γερμανία (6:53.51).
Στη δίκωπο ανδρών, οι Ανδρέας Μπούρκας και Αλέξανδρος Χατζηαυγουστίδης τερμάτισαν στην 6η θέση με χρόνο 6:36.54. Στον Β’ τελικό Β του διπλού σκιφ ανδρών, οι Κωνσταντίνος Γιαννούλης και Ιάσωνας Μουσελίμης πήραν την τρίτη θέση με χρόνο 6:26.56 και κατετάγησαν 9οι στη γενική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Αργυρές» οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας
Γερμανία: Μετανάστευση, οικονομία και... κωπηλασία στην τελευταία τηλεμαχία Σολτς-Μερτς
«Η Ελπίδα πεθαίνει μεν τελευταία, αλλά πεθαίνει» - Νέα αιχμηρή ανάρτηση Αυγερινού για Καρυστιανού
18:12
Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αίρει κυρώσεις σε βάρος του Ιράν εν μέσω συνομιλιών για το Ορμούζ
18:01
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο - Κατηγορεί την Χεζμπολάχ για παραβίαση εκεχειρίας
17:53
ΔΕΗ: Συνεχιζόμενη ισχυρή ανάπτυξη στο Α΄ εξάμηνο 2026 με προσαρμοσμένο EBITDA 1,2 δισ. ευρώ
17:52