Πέθανε 63χρονος από θερμοπληξία στην Φθιώτιδα – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Κατέληξε ο 63χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με συμπτώματα θερμοπληξίας στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.
Σύμφωνα με το lamiareport ο άνδρας από την περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Φθιώτιδα που πέθανε από θερμοπληξία λόγω του παρατεταμένου καύσωνα αισθάνθηκε δυσφορία και κόπωση το μεσημέρι του Σαββάτου και αναζήτησε βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.
Νεκρός από πολυοργανική ανεπάρκεια
Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρό και ως αναφερόμενη θερμοπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η κατάστασή του συνέχισε να χειροτερεύει, όμως σύμφωνα πάντα με το lamiarteport δεν υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι στη ΜΕΘ πριν το βράδυ του Σαββάτου όταν και εισήχθη τελικά σε πολύ άσχημη κατάσταση στη Μονάδα.
Δυστυχώς η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και το μεσημέρι της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια. Την Πέμπτη (24/7/25) υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό θερμοπληξίας 51χρονου από τη Λαμία, ο οποίος χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας του ευτυχώς βελτιώθηκε σημαντικά και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου σε απλή κλίνη.
Σε απλό κρεβάτι της Παθολογικής Κλινικής τέλος νοσηλεύεται μία ακόμη γυναίκα που διακομίστηκε με συμπτώματα θερμοπληξίας το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Βρετανία: Ο Μπέρναμ έτοιμος για την πρώτη του ομιλία- Θα ξεδιπλώσει το οικονομικό του πρόγραμμα
21:46
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο αδέρφια οκτώ και 10 ετών βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο
21:35
Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Κάθε μέρα ζητά την καταστροφή του Ισραήλ - Θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»
21:24
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί - Αγωνία για τους εγκλωβισμένους
21:18