Μπουκάλι με βενζίνη είχε εντοπιστεί πριν από δύο μέρες στο σημείο της φωτιάς στον Υμηττό
Πυροσβέστης από την επιχείρηση πλησίον της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε στην περιοχή «Ξύλινα», στους πρόποδες του Υμηττού, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κάτοικος της περιοχής και επιβεβαίωσε και πυροσβέστης, στο σημείο που σήμερα ξέσπασε η φωτιά, πριν από δύο ημέρες είχε εντοπιστεί πλαστικό μπουκάλι με βενζίνη.
Στο ρεπορτάζ του Star, αναφέρεται ότι κάτοικος της περιοχής είχε βγει για περπάτημα το Σάββατο (26/7), όταν είδε μπροστά του το μπουκάλι και ενημέρωσε τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που περισυνέλεξαν το μπουκάλι και αφού το έβγαλαν φωτογραφία το μάζεψαν προκειμένου να το ελέγξουν και για δακτυλικά αποτυπώματα.
Το εν λόγω περιστατικό εξετάζεται από τις Αρχές κατά πόσο συνδέεται με το σημερινό περιστατικό.
Το δεύτερο σενάριο με τα μελίσσια
Οι πυροσβέστες πλέον προσπαθούν μέσα από κάμερες να δουν εάν υπήρχε κάποια ύποπτη κίνηση στην περιοχή και εάν υπάρχει πιθανός δράστης που να συνδέεται με τα δύο περιστατικά.
Παράλληλα, ένα ακόμη σενάριο που ερευνάται είναι η φωτιά να ξεκίνησε από κάποιον μελισσοκόμο, καθώς στην περιοχή υπάρχουν και πολλά μελίσσια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στου Ζωγράφου: Από που ξεκίνησε και πώς οριοθετήθηκε μέσα σε μόλις 20 λεπτά
Φωτιά στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο
Χειροπέδες σε 15χρονο που οδηγούσε με 187 χλμ. στην Αθηνών - Λαμίας
13:30
ΔΥΠΑ: «Ανοίγουν» οι αιτήσεις για 27.494 θέσεις εργασίας – Ποιοι θα λάβουν επιδότηση έως 984,75 ευρώ
13:15
Φρουροί της Επανάστασης: «Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να οδηγήσουν το Ιράν σε οικονομική κατάρρευση»
13:03
Μηδενικό φόρο σε τρίτεκνους, απαλλαγή ΕΝΦΙΑ και επαγγελματίες - Τι φέρνει το νέο φορο-νομοσχέδιο
12:53