Κίνηση: Αυξημένη στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ανανεώθηκε:
Κίνηση στην Αθήνα
Dimitris Kapantais / SOOCΑυξημένη κίνηση καταγράφεται το πρωί της Τρίτης (29/07) στον Κηφισό ενώ προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων υπάρχουν στην Αττική Οδό αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών κυρίως στο ρεύμα της εξόδου, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) καθώς και στο ρεύμα εισόδου αυτής. Προβλήματα διαπιστώνονται στη Λ. Κηφισού τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου κυρίως από το ύψος της Λένορμαν έως τη Φιλαδέλφεια.

Κίνηση στους δρόμους
Αλλά και στο κέντρο καταγράφονται καθυστερήσεις κυρίως σε Κολωνάκι, Ψυχικό, Κηφισίας και Νέο Κόσμο, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με αρκετή υπομονή.
Στο λιμάνι του Πειραιά, η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη όπως και στο Φάληρο στο ρεύμα προς το πρώτο λιμάνι της χώρας.
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τα δέκα λεπτά καταγράφονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο αλλά και Ελευσίνα.
ΗΠΑ - Κίνα: Συμφωνία για μείωση δασμών και διάλογο για την Τεχνητή Νοημοσύνη
15:40
Πέντε συλλήψεις για ρευματοκλοπή μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα
15:28
Νέες οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας λόγω της επιδείνωσης του καιρού
15:17
Πλάκα: Εξετάζεται η αλληλουχία έκρηξης, φωτιάς, κατάρρευσης - Η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής
15:04