Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις
Ένοχοι κρίθηκαν και οι επτά κατηγορούμενοι στην υπόθεση της παράνομης είσπραξης επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε περιοχή του Γράμμου.
Το Μονομελές Εφετείο τους κήρυξε ενόχους για την κατηγορία της πλημμεληματικής απάτης και απέρριψε τον ισχυρισμό κάποιων εκ των κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών.
Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης τριών κατηγορουμένων προσκόμισε στο δικαστήριο πράξη αρχειοθέτησης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για την ίδια -όπως είπε- υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ταυτόσημα πραγματικά περιστατικά.
Όπως ανέφερε, η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο λόγω έλλειψης έγκλησης και η αρχειοθέτηση είχε εγκριθεί από την Εισαγγελία Εφετών.
Η εισαγγελέας της έδρας, Καλλιόπη Νταγιάντα, ζήτησε την απόρριψη του ισχυρισμού, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ουσιαστική δικαστική κρίση στη Λάρισα και το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση.
Αυτήν την ώρα αγορεύουν οι συνήγοροι επί των αιτημάτων χορήγησης ελαφρυντικών.
Εξαφάνιση Λόρας: Missing alert και στη Γερμανία - «Χαρτογραφούν» τη διαδρομή της οι Αρχές
08:49
Επίθεση αγνώστων σε καταστήματα και ΑΤΜ στην Πατησίων: Εσπασαν βιτρίνες - Τέσσερις προσαγωγές (vid)
08:44
Ποιοι πληρώνουν περισσότερους φόρους στη Βρετανία - Οι διάσημοι της λίστας
08:41
Το ολοκαίνουργιο Renault Clio θέλει να πρωταγωνιστήσει!
08:38