Ηράκλειο: Ζευγάρι απατεώνων απέσπασε 4.800 ευρώ από ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο - Συνελήφθησαν
Χέρια ηλικιωμένης
Unsplash (Φωτογραφία αρχείου)Στα χέρια των αρχών Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε ζευγάρι απατεώνων που εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα αποσπώντας της σημαντικό χρηματικό ποσό για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο.
Σύμφωνα με το flashnews, συνελήφθησαν ένας 62χρονος και μια 55χρονη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση χθες το μεσημέρι άγνωστος τηλεφώνησε στην 88χρονη και προφασιζόμενος φιλικό άτομο οικείου της προσώπου την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ, για να μην υποβληθεί μήνυση για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που δήθεν είχε εμπλακεί.
Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ως τα άτομα που παρέλαβαν το χρηματικό ποσό και σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι τους με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ το οποίο κι αποδόθηκε στην κάτοχο του.
Η προανάκριση διενεργείται συνεχίζεται από το Αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου.
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei - Οι τρόποι λειτουργίας του
01:00
Σε δύο δόσεις το επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ
00:30
Νεκρή εντοπίστηκε 41χρονη στο δωμάτιο που διέμενε στα Χανιά
23:58